Gro-We heeft nu op haar site voor de doe het zelver en vakman een groots aanbod produkten tegen de beste prijzen!
Kijk en vergelijk ons aanbod!


 

Welkom

Gro-We is een installatie-techniek bedrijf met haar diensten voornamelijk gericht op het zuiden van Nederland. Onze vakkundige manier van werken, het breed scala aan diensten en gebruik van louter topmerken, staan garant voor een exclusief en kwalitatief hoogstaand product.


De Gro-We online store
Nieuw in ons dienstenpakket is de verkoop van produkten voor doe-het-zelvers en vakmensen, we bieden in onze aanbiedingen en produkten sectie u de mogelijkheid om snel en overzichtelijk produkten te bekijken en deze al dan niet online te bestellen.

Lease
Gro-We biedt u nu ook de mogelijkheid tot het leasen van verwarming en sanitair produkten, zelfs een complete badkamer behoort tot de mogelijkheden. Lees hierover meer onder diensten!

 

Altijd voordeel?

Dat klopt, Gro-We installatie techniek biedt voor de doe-het-zelver of vakman een ruim aanbod van produkten tegen messcherpe prijzen.

Uiteraard houdt het voordeel hier niet op, u als doe -het-zelver staat er met Gro-We nooit alleen voor, onze service gaat namelijk verder dan de kassa.

Bij u aankoop hoort natuurlijk ook kundig advies!
Gro-we begeleid indien gewenst het gehele traject van aankoop tot en met installatie. Je zou kunnen stellen "vakmensen voor vakmensen".
Dat is nu het Gro-We voordeel!

 

Waarom Gro-We?

Gro-We heeft 40 jaar ervaring in de installatie techniek

Gro-We is gecertificeerd in het voorkomen en beheersen van de Legionella-bacterie. Lees hierover meer onder diensten!